Italiensk smakupplevelse

i Vasastan

Boka bord

Lunchmeny

Magnamo e bevemo mo' Che ce semo

Vi passar på att äta och dricka nu när vi har möjlighet

Huvudrätter

Polpette di Salsiccia All’Arrabbiata Egengjorda köttbullar på Salsiccia. Med het Sanmarzanotomatsås med färsk vitlök, extra virgin olivolja och färsk persilja. 179:-
Spaghetti Alle Vongole con Pesto Pasta från Gragnano med venusmusslor, färsk vitlök och en skvätt vitt vin samt vår egengjorda pesto. 179:-
Spezzatino al Nebbiolo con Purea di Patate Gryta på Gödkalv och Oxfilè .Med Nebbiolovin och egengjord potatispuré på smör grädde samt Parmigiano Reggiano.
Inkl. Pommes.
189:-
Spaghetti Carbonara Kolarhustruns pasta, serveras med lufttorkad griskind, pancetta och italienska ägg. Toppas med Pecorino Romano. 149:-
Paccheri con Sugo Di Coda Alla Vaccinara Mustig gryta på oxsvans och lufttorkad griskind som bräseras i 5 timmar. Serveras över pasta och toppas med Parmigiano Reggiano. 169:-
Insalata di Pollo con Maionese ai Capperi Sallad med romansallad och sötsura, inlagda primörer och kycklingbröst. Toppas med egengjorda majonäs med kapris. 139:-

Contorni / tillbehör

Patate alla provinciale Skivor av potatis råsteks i smör och olivolja. kryddas med färsk rosmarin, vitlök samt bladpersilja. 60:-
Carciofini in tegame Små fina kronärtskockor frästa i olivolja rärsk vitlök. persilja och peperoncino. 65:-
Spinaci al burro e parmigiano reggiano Smörslungad bladspenat toppad med parmigiano reggiano. 75:-
Broccoli aglio olio e peperoncino Broccolibuketter frästa i olivolja med färsk vitlök och peperoncino. 55:-

Dolci / efterrätter

TIRAMISÚ SAVOIARDIKEX I ÄGGRÄM MASCARPONE OCH KAKAO MED MARSALAVIN OCH ESPRESSO. 65:-
SORBETTI FRISK SORBET I OLIKA SMAKER. 65:-

AFFÄRSLUNCH – 249:-

Gäller för minst två personer. Välj bland rätterna nedan:

ANTIPASTO MISTO ITALIANO

Utvalda italienska charkuterier d.o.p. serveras med ostar. Marinerade oliver pane carasau från sardinien och färsk compote.

HANDGJORD BIODINAMISK
BUFFELMOZZARELLA D.O.P

Serveras med marinerade körsbärstomater, färsk basilika samt extra virgin olivolja, ringlad med vår egengjorda basilika olivolja.

STEKT ANGUSBEEF MED
SAUTERADE PÄRLLÖK OCH RÖDVINSKY

Serveras med potatis.

FRITERAD TORSKRYGG MED LÖKDRESSING

Serveras med krossad friterad potatis.

DAGENS SORBET