Italiensk restaurang

Vasastan

Boka bord

Lunchmeny

Magnamo e bevemo mo' Che ce semo

Vi passar på att äta och dricka nu när vi har möjlighet

Huvudrätter (Gäller vecka 19 - 20)

Linguine un Salto al Mare Linguinepasta med scampi och calamari. Med lättorkade Pachinotomater, färsk vitlök peperoncino och färsk hackad persilja. 139:-
Rigatoni alla Zozzona Rigatoni med egengjord salsiccia och säsongens svampar samt fräst gul lök, grädde och Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader. 139:-
Spaghetti San Marzano e Burrata Spaghetti med sås på San Marzano tomater och färsk basilika. Toppas med krämig Burrata och Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader.
139:-
Insalata di Tonno Lätthalstrad tonfisk serveras på en bädd av färsk ruccola och spenat. Med färska Datterinitomter och ägghalvor. Toppas med sötsura inlagda grönsaker och serveras med majonäs gjord med soltorkade tomater. 139:-
Spaghetti Carbonara Kolarhustruns pasta. Serveras med lufttorkad griskind, pancetta och italienska ägg. Toppas med Pecorino Romano. 159:-
Polletto alla Diavola Helgrillad vårkyckling serveras med het Arrabiatasås som görs på tomater, färsk vitlök och färsk röd chili. 139:-
Tiramisú Mjuk äggkräm med mascarpone och krispiga Savoiardikex. Smaksatt med marsala, cognac och espresso. 95:-

Dryck

STARKÖL 95:-
GLAS RÖTT 79:-
COLA COLA, FANTA, SPRITE 30:-
SAN PELLEGRINO 40:-

AFFÄRSLUNCH – 249:-

Gäller för minst två personer. Välj bland rätterna nedan:

ANTIPASTO MISTO ITALIANO

Utvalda italienska charkuterier d.o.p. serveras med ostar. Marinerade oliver pane carasau från sardinien och färsk compote.

HANDGJORD BIODINAMISK
BUFFELMOZZARELLA D.O.P

Serveras med marinerade körsbärstomater, färsk basilika samt extra virgin olivolja, ringlad med vår egengjorda basilika olivolja.

STEKT ANGUSBEEF MED
SAUTERADE PÄRLLÖK OCH RÖDVINSKY

Serveras med potatis.

FRITERAD TORSKRYGG MED LÖKDRESSING

Serveras med krossad friterad potatis.

DAGENS SORBET