Italian Restaurant in

Stockholm

Book a table

Our menues

Magnamo e bevemo mo' Che ce semo

”We eat and drink whenever possible”

Linguine un Salto al Mare Linguinepasta med scampi och calamari. Med lättorkade Pachinotomater, färsk vitlök peperoncino och färsk hackad persilja. 139:-
Rigatoni alla Zozzona Rigatoni med egengjord salsiccia och säsongens svampar samt fräst gul lök, grädde och Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader. 139:-
Spaghetti San Marzano e Burrata Spaghetti med sås på San Marzano tomater och färsk basilika. Toppas med krämig Burrata och Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader.
139:-
Insalata di Tonno Lätthalstrad tonfisk serveras på en bädd av färsk ruccola och spenat. Med färska Datterinitomter och ägghalvor. Toppas med sötsura inlagda grönsaker och serveras med majonäs gjord med soltorkade tomater. 139:-
Spaghetti Carbonara Kolarhustruns pasta. Serveras med lufttorkad griskind, pancetta och italienska ägg. Toppas med Pecorino Romano. 159:-
Polletto alla Diavola Helgrillad vårkyckling serveras med het Arrabiatasås som görs på tomater, färsk vitlök och färsk röd chili. 139:-
Tiramisú Mjuk äggkräm med mascarpone och krispiga Savoiardikex. Smaksatt med marsala, cognac och espresso. 95:-