Italian Restaurant in

Stockholm

Book a table

Exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Et factum est in tricesimo anno in quarto mense in quinta mensis cum essem in medio captivorum iuxta fluvium Chobar aperti sunt caeli et vidi visiones Dei in quinta mensis ipse est annus quintus transmigrationis regis Ioachin factum est verbum Domini ad Hiezecihel filium Buzi sacerdotem in terra Chaldeorum secus flumen Chobar et facta est super eum ibi manus Domini et vidi et ecce ventus turbinis veniebat ab aquilone et nubes magna et ignis involvens et splendor in circuitu eius et de medio eius quasi species electri id est de medio ignis et ex medio eorum pinnis eorum in quattuor partibus et facies et facies autem bovis a sinistris ipsorum quattuor et facies aquilae ipsorum quattuor et facies eorum et pinnae eorum extentae desuper duae pinnae singulorum iungebantur et duae tegebant corpora eorum et unumquodque coram facie sua ambulabat ubi erat impetus spiritus illuc gradiebantur nec revertebantur cum ambularent et similitudo animalium aspectus eorum quasi carbonum ignis ardentium et quasi aspectus lampadarum haec erat visio discurrens in medio animalium splendor ignis et de igne fulgor egrediens et animalia ibant et revertebantur in similitudinem fulguris coruscantis cumque aspicerem animalia apparuit rota.

La Burrata Del Futuro Handgjord krämig ost av mozzarellakaraktär från Andria i Apulien. Serveras på en bädd av ugnsrostade tomater och grillad paprika. Med kapris och svarta Taggiascheoliver samt kallpressad extra virgin olivolja från Umbrien. 198:-
Asparagi Bianchi con Provola Recco 24 Mesi Säsongen för den vita sparrisen har precis börjat och vi har fått tag på sparris från de första skördarna. Den vita sparrisen anses som extra smakrik och delikat. För att sparrisen ska anta sin vita färg så undanhåller man den från solljus. Så fort toppen av sparrisväxten dyker upp ur jorden så täcker man den med färsk jord för att förhindra fotosyntesen som annars skulle göra sparrisen grön. Vi ångkokar sparrisen hel och serverar den med fint riven Provolone Recco från Campanien lagrad i 24 månader samt brynt svenskt smör. 198:-
ETNA ET AVERSA Lufttorkad Nebrodiskinka från Sicilien lagrad i min. 24 månader. (Den bästa skinkan vi någonsin smakat.) Serveras med handgjord färsk buffelmozzarella från byn Aversa där man tillverkat osten i mer än 400 år. 289:-
ANTIPASTO MISTO ITALIANO Utmärkta italienska charkuterier D.O.P. 
Serveras med importerade Italienska ostar, inlagda grönsaker, kolgrillad bruschette med färsk vitlök, och färsk compote. 279:-
LA CAPRESE Handgjord buffelmozzarella D.O.P. från byn Aversa i Campania där man tillverkat osten i över 400 år Serveras med marinerade Datterinitomater från Sicilien, samt färsk basilika och kallpressad Toscansk olivolja. 198:-
CARPACCIO TARTUFATO Lövtunna skivor av oxfilé. Serveras med svart tryffeltapenad, lätt torkade tomater samt flagor av Parmigiano Reggiano D.O.P. (24 mån) Toppas med riven svart tryffel från Italien. 196:-